Business Center Leplae, de perfecte service voor jouw onderneming.

Als ondernemer is het nóg belangrijker dat jij en je medewerkers altijd mobiel zijn. Het door Opel weldra erkende Business Center Leplae speelt daar gepast op in met een compleet aanbod van voertuigen en diensten, één aanspreekpunt en een aanpak die volledig aansluit bij jouw behoeften.

Mobiliteit: méér dan een voertuig

We hebben constant een ruim aanbod bedrijfs- en bestelwagens in voorraad, klaar voor een testrit. Maar het voertuig is slechts één element van een partnerschap in vertrouwen. Met Business Center Leplae bieden we echte mobiliteitsóplossingen aan. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste reglementering om jou optimaal te adviseren op financieel en fiscaal vlak. We vertellen je alles over mogelijke financiering, renting, leasing, verzekeringen en fleetvoorwaarden. Zo kun je in geen tijd en met een gerust hart de weg op.

Jouw voertuig op maat – ombouwservice

Ben je gecharmeerd door ons gamma bedrijfs- of bestelwagens, maar zijn de bestaande voertuigen niet helemaal aangepast aan jouw activiteiten? Dan kun je bij ons terecht om jouw favoriete voertuig volledig op maat te laten ombouwen. Laadkleppen en kipbakken installeren, je bestelwagen omturnen tot koelwagen, gereedschapskoffers bevestigen onder of boven het chassis, track & trace systemen inbouwen, binnenafwerking met houten wanden en ledverlichting tot de volledige binneninrichting met kasten en schuiven: al je wensen worden werkelijkheid. 

Onze fleet adviseurs staan altijd klaar.

Jouw persoonlijke fleet advisor is je vaste aanspreekpunt. Hij kent jouw bedrijf en zorgt voor een efficiënt beheer van je wagenpark. Jouw voordeel: een aanpak op maat die inspeelt op jouw noden en zorgt voor overzicht, gemoedsrust en tijdwinst.

_entity_advisors-dl