Financiëring

Opel Financial Services is in bijna 100 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autofinancieringsmaatschappijen in de wereld. Maak je keuze uit diverse formules en opties om je nieuwe Opel personen- of bedrijfswagen te financieren.

Met Lening op afbetaling kun je een Opel personen- of bedrijfswagen financieren. Je kiest uit een looptijd van 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Vaste en gelijke maandbedragen en een vaste rente geven je zekerheid over je investering. Een voorschot doet het maandbedrag dalen, maar is niet verplicht.

Ook met de 1-2 Financiering kun je een Opel personen- of bedrijfswagen financieren. Je kiest uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en spreekt een verhoogde slottermijn af. Hierdoor verlaagt het vaste maandbedrag. Ook een voorschot doet het maandbedrag dalen, maar is niet verplicht.

Met Opel2Go kun je zelfs elke 2 jaar met een nieuwe Opel personenwagen rijden. Opel Financial Services garandeert bovendien een vaste restwaarde, waardoor je niet alleen een lager maandbedrag betaalt, maar ook beschermd bent tegen prijsschommelingen op de tweedehandsmarkt. Je kiest een looptijd van 24, 36 of 48 maanden. Aan het einde van de looptijd beslis je of je de auto wil omruilen voor een nieuwe, inleveren of houden. 

Wij adviseren je graag over de financieringsformule die het beste bij jouw wensen past. De voordelen van Opel Financial Services? Je vindt alle info onder één dak, wij zorgen ervoor dat de administratie vlot en correct wordt afgehandeld en jij kunt snel met je favoriete voertuig de weg op.