Verzekeringen

Met Opel Verzekering kies je voor een dekking op maat: eenvoudig, uitgebreid of een volledige verzekering die jou, je inzittenden en je voertuig maximaal beschermt. Zowel voor nieuwe als voor tweedehandswagens zijn er diverse formules en opties mogelijk.

Voor je nieuwe Opel biedt Opel Verzekering 2 formules op maat aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget. De Omnium is gebaseerd op de cataloguswaarde van je voertuig en beschermt tegen diefstal of poging tot diefstal, glasbreuk, brand, natuurkrachten en botsing met dieren en materiële schade als gevolg van een ongeval, vandalisme of kwaadwilligheid. Met de ‘waardegarantie van 3 jaar’ kun je bij totaalverlies of diefstal een nieuwe Opel kiezen met dezelfde cataloguswaarde als het verzekerde voertuig. Je kunt er ook voor opteren om nul euro franchise te betalen bij je eerste ongeval in fout.

De mini-Omnium beschermt je voertuig dan weer in geval van diefstal of poging tot diefstal, glasbreuk, brand en bij natuurkrachten en botsing met dieren en wild.

Ook voor tweedehandswagens ouder dan 2 jaar zijn er 2 formules. Omnium 24+, dat gebaseerd is op de factuurwaarde van het voertuig, biedt dezelfde waarborgen als de Omnium voor nieuwe wagens, tegen een tarief dat aangepast is aan de leeftijd en de prijs van je voertuig. De mini-Omnium 24+ biedt dezelfde dekking als de mini-Omnium.

Betaal je liever maandelijks een schijf van je verzekeringspremie? Ook dat kan, en zonder extra kosten.

Wij adviseren je graag over de verzekeringsformule die het beste bij jouw wensen past. De voordelen van Opel Verzekering? Je vindt alle info onder één dak, er zijn geen tussenpersonen, wij zorgen ervoor dat de administratie vlot en correct wordt afgehandeld en jij kunt snel met je favoriete voertuig de weg op.