Leasing

Leasing is vaak een interessante manier om je een nieuwe wagen aan te schaffen. Met Opel Lease en Opel Private Lease heeft Opel Leplae zowel voor professionele klanten als voor particulieren een interessant aanbod.

Met Opel Lease betaal je als ondernemer of vrij beroep enkel voor het gebruik van je wagen. Het is een totaalpakket met een vast maandbedrag dat je zorgen wegneemt waardoor je al je aandacht aan je business kan besteden. Een vaste contactpersoon zorgt voor een snelle en kwalitatieve dienstverlening voor alle naverkoopactiviteiten, van onderhoud, herstellingen en nieuwe banden over glasbraak tot koetswerkherstellingen. Een vervangwagen onbeperkt in gebruik garandeert ondertussen je mobiliteit. Met het compleet en competitief verzekeringspakket ga je met een gerust hart de weg op. Opel Lease is ook ideaal om je nieuwe wagen financieel en fiscaal optimaal te laten rijden.

Met Opel Private Lease kun je ook als particulier een auto huren op lange termijn. Je kiest een Opel die volledig past bij je wensen en je bepaalt de huurtermijn en het aantal kilometers. In de leaseprijs zijn meteen ook het onderhoud, alle herstellingen, zomerbanden, pechverhelping, de verzekeringen en de taksen inbegrepen. Op het einde van de leasetermijn lever je de wagen gewoon terug in. Heb je minder kilometers gereden dan voorzien? Dan betaalt Opel Private Lease het overblijvende kilometerkrediet helemaal terug volgens de matrix.