Diensten

 

Financiering

Opel Financial Services is in bijna 100 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autofinancieringsmaatschappijen in de wereld. Maak je keuze uit diverse formules en opties om je nieuwe Opel personen- of bedrijfswagen te financieren.

Verzekeringen

Met Opel Verzekering kies je voor een dekking op maat: eenvoudig, uitgebreid of een volledige verzekering die jou, je inzittenden en je voertuig maximaal beschermt. Zowel voor nieuwe als voor tweedehandswagens zijn er diverse formules en opties mogelijk.

Leasing

Leasing is vaak een interessante manier om je een nieuwe wagen aan te schaffen. Met Opel Lease en Opel Private Lease heeft Opel Leplae zowel voor professionele klanten als voor particulieren een interessant aanbod.

Fleet

Als bedrijfsleider is het belangrijk dat jij en je medewerkers altijd mobiel zijn en je een goed overzicht blijft houden over je voertuigenvloot. Onze fleet advisors ontzorgen je met alle activiteiten die daarbij komen kijken.

Bestelwagen ombouwen

Heb je je oog laten vallen op een Opel bedrijfs- of bestelwagen, maar wil je die laten aanpassen aan jouw activiteiten? Bij ons kun je terecht om je favoriete voertuig volledig op maat te laten ombouwen.

Flexcare

Met Flexcare ben je met je nieuwe wagen voor jaren gerust, of je nu particulier of ondernemer bent. Bovenop de standaard fabrieksgarantie kun je voor extra comfort en bescherming kiezen.

Levering binnen 48u in heel Belgiƫ.

Verzekering en financiering? Das zo geregeld.