Fleet

Als bedrijfsleider is het belangrijk dat jij en je medewerkers altijd mobiel zijn en je een goed overzicht blijft houden over je voertuigenvloot. Onze fleet advisors ontzorgen je met alle activiteiten die daarbij komen kijken.

We helpen je kiezen uit het ruim aanbod personen- en bedrijfswagens dat we altijd in voorraad hebben en zorgen indien nodig voor de ombouw van voertuigen in functie van specifieke bedrijfsactiviteiten. Ons Business Center biedt alle mogelijke mobiliteitsoplossingen aan. We blijven dan ook voortdurend op de hoogte van de nieuwste reglementering om jou optimaal te adviseren op financieel en fiscaal vlak. We vertellen je alles over mogelijke financiering, renting, leasing, verzekeringen en fleetvoorwaarden. Zo kun je in geen tijd en met een gerust hart de weg op.

Jouw persoonlijke fleet advisor is je vaste aanspreekpunt. Hij kent je bedrijf en zorgt voor een efficiƫnt beheer van je wagenpark. Jouw voordeel: een aanpak op maat die inspeelt op je noden en zorgt voor overzicht, gemoedsrust en tijdwinst.