Over Opel Leplae

In de vestigingen in Wervik, Oostende, Veurne en Torhout bundelt Opel Leplae meer dan 30 jaar ervaring. In 1989 startten Stephaan Leplae en Anita Monteyne met de bouw van een garage en toonzaal op de huidige locatie aan de Hoogweg in Wervik. We werden meteen officieel dealer van Opel personenwagens. In 2003 kwam daar het dealership voor Opel bedrijfswagens bij, dat al in 2008 werd bekroond met de Bedrijfswagencup (Groep C) voor verdelers van bedrijfswagens. Meteen goed voor een plaats in de Top 2 van Opel dealers in België.

Ook de gebouwen evolueerden mee. In 1995 werd de vestiging in Wervik uitgebreid met een carrosserieafdeling en in 2006 opende een volledig nieuwe toonzaal met 3 verdiepingen. Sinds 2012 is Opel Leplae ook actief vanuit Oostende waar in 2014 een nieuwe werkplaats en toonzaal werd gebouwd. Vanaf 2020 kan je ook bij Opel Leplae in Veurne en Torhout terecht. 

Opel Leplae is een familiebedrijf dat staat voor een persoonlijke aanpak op maat, waardoor je je als klant geen nummer voelt. Wij kennen je wagen en weten wat je noden en wensen op mobiliteitsvlak zijn. Met ruime openingsuren, meer dan 200 nieuwe en tweedehandswagens op voorraad, gecertificeerde technici en moderne werkplaatsen zorgen we ervoor dat jij – particulier of ondernemer – altijd mobiel bent! 

Onze vier
vestigingen.

We zijn voor iedereen vlot bereikbaar en altijd dichtbij. Zowel in Wervik, Veurne, Oostende als in Torhout beschikken we over een ruime toonzaal, een grote voorraad nieuwe en tweedehandse personen- en bedrijfswagens en moderne werkplaatsen met gecertificeerde medewerkers. Het persoonlijk onthaal doet de rest!