Derde generatie van de Opel Vivaro

De nieuwe Vivaro vanaf nu bestelbaar!

De snel groeiende markt voor lichte bestelwagens zal nog een bijkomende impuls krijgen met de derde generatie van de Opel Vivaro. Sinds 2001 heeft de Vivaro een sterke reputatie opgebouwd voor het vervoeren van vracht of als kantoor-op-wielen. Ongeveer een miljoen exemplaren zijn van de band gerold. Met lengtes aangepast aan verschillende noden en met tal van innovatieve technologieën kan de nieuwe Vivaro beter dan ooit alle uitdagingen aan.

De Opel Vivaro met zijn geavanceerde platform kan besteld worden vanaf februari 2019 en staat in de nazomer bij de dealer. Hij biedt een gamma aan versies die aangepast zijn aan de noden van de klant: hij is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen (Cargo), als dubbele cabine met tot zes zitplaatsen, als platform cabine, en als minibus (Combi). Bovendien zijn er nu voor het eerst drie in plaats van twee lengte-opties beschikbaar (4,60 m, 4,95 m en 5,30 m). Naast een maximaal laadvolume van 6,6 kubieke meter, heeft de nieuwe Vivaro een laadvermogen van maximaal 1.400 kg: 200 kg meer dan zijn voorganger. Ook zijn trekkracht is toegenomen: zijn maximale sleepvermogen van 2500 kg ligt een halve ton hoger dan voordien. Enkel zijn hoogte is bescheiden: de meeste modelvarianten zijn ongeveer 1,90 m hoog. De nieuwe Vivaro kan daardoor binnen in ondergrondse parkings of winkelcentra met lage plafonds, wat laden en lossen vergemakkelijkt.

Binnen in de nieuwe Vivaro voelen zowel bestuurder als passagiers zich als in een personenwagen: systemen zoals het head-up display, 180°-achteruitrijcamera, waarschuwing voor mogelijke aanrijding met voorligger (Forward Collison Alert), automatische noodrem (Automatic Emergency Braking) en cruise control zorgen voor een ontspannen rijervaring. Dankzij de ergonomische zithouding zijn alle bedieningselementen goed zichtbaar en binnen handbereik van de bestuurder. Deze laatste is goed geconnecteerd dankzij geavanceerde infotainmentsystemen.

De nieuwe Vivaro is te bewonderen in onze showroom vanaf september maar nu reeds bestelbaar.


Levering binnen 48u in heel België.

Verzekering en financiering? Das zo geregeld.