Segmentleider: de assistentiesystemen van de Opel Combo

20 rijhulpsystemen om u bij te staan

Dankzij de Opel Combo kunnen zowel professionelen als gezinnen onder de meest veilige en comfortabele omstandigheden de weg opgaan. Het multifunctionele voertuig kan immers uitgerust worden met 20 rijhulpsystemen voor de bestuurder, wat ongeëvenaard is in zijn klasse. De personenversie Combo Life (AUTOBEST Best Buy Car of Europe 2019) en de bedrijfsversie Combo (International Van of the Year 2019) bieden dan ook het hoogste niveau aan veiligheid en comfort in hun respectievelijke marktsegmenten.

Talrijke assistentie- en veiligheidssystemen in de Combo – van automatische cruisecontrole, waarschuwing tegen mogelijke aanrijding vooraan (Forward Collision Alert) met voetgangersdetectie (Pedestrian Detection), hulp bij het aanhouden van de rijstrook (Lane Keep Assist) en automatische noodrem (Automatic Emergency Braking), tot waarschuwing voor slaperigheid bij bestuurders (Driver Drowsiness Alert), verkeersbordherkenning (Traffic Sign Recognition) en vertrekhulp voor hellingen (Hill Start Assist) – verhogen de veiligheid voor zowel professionelen als gezinnen.

Bent u op zoek naar een ruime, praktische en veilige gezinswagen of kleine bestelwagen? Kom langs in onze showroom te Wervik of Oostende voor meer informatie, een offerte op maat en een testrit.

Levering binnen 48u in heel België.

Verzekering en financiering? Das zo geregeld.